Ook de trap is trendgevoelig

Is de trap een ondergeschoven kindje? Echt wel. En dat is niet terecht, want de trap bepaalt voor een groot deel de uitstraling en stijl van je woning. Misschien wordt het tijd om de trap maar eens onder handen te nemen? Wat zijn de trends van het moment?

Vrijdragende traptreden

De tijden dat een trap helemaal dichtgetimmerd werd, zijn nu wel voorbij. Het maakt de ruimte ouderwets en het neemt onnodig ruimte in. Open trappen zijn de toekomst en wat eigenlijk nog mooier is, zijn vrijdragende treden. Hierbij bevestig je de treden simpelweg tegen de muur aan, waardoor de trap een ‘zwevend’ effect geeft. Dit bespaart je veel ruimte en is dus ideaal wanneer je een smallere hal hebt. Maar ook in grotere huizen staan vrijdragende traptreden zeer goed. Je kunt uiteraard zelf de grootte van de treden bepalen.

LED-verlichting

Een zeer moderne trap heeft natuurlijk ook LED-verlichting. We gebruiken LED-verlichting al in onze keukens, in de badkamers, woonkamer en slaapkamer, dus uiteraard ook in de trap. Het geeft de trap een moderne, luxueuze uitstraling. Bovendien is het ’s avonds handig om de treden goed te kunnen zien. Overigens is LED-verlichting in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ben jij dus dapper genoeg om jouw hal knal-oranje te verven? Dan ben je wellicht ook dapper genoeg voor groene LED-verlichting in de trap. Wat je wensen ook zijn, de mogelijkheden zijn er.

Eikenhout

Ok, smaken verschillen, maar een eikenhouten trap is toch simpelweg prachtig? Het is één van de sterkste houtsoorten en daarom garandeert eikenhout je langdurig plezier van jouw trap. Eikenhout geeft daarnaast een rustieke, warme uitstraling. Nog een voordeel is dat eikenhout past bij vrijwel iedere interieurstijl. Of je nu in een boerderij woont in landelijke stijl, of een huis hebt met veel glas. Het eikenhout gaat op in de stijl of geeft een prachtig contrast.

Je kan nu je trap laten renoveren bij Upstairs Traprenovatie en profiteren t.e.m. 31 maart 2019 van maar liefst € 150 korting! Benieuwd? Je kan gratis informatie aanvragen en alvast meer te weten komen over de mogelijkheden!

korting-op-je-traprenovatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *